Rekonekcija Healing

 

Rekonekcija healing je nova razina iscjeljivanja. Ona nas spaja sa većom cjelinom onoga što nas čini ljudskim i duhovnim bićima tijekom našeg fizičkog života. Mnogi ljudi tvrde da je naš cilj, ovdje na zemlji, ponovno otkrivanje svog potencijala, što možemo postati kad se svi sjedinimo sami sa sobom i sa Univerzumom. Iscjeljivanje nije samo ozdravljenje ruke, noge ili nekog drugog bolesnog organa ili dijela tijela. Ono je zapravo oslobađanje ili otklanjanje prepreka koja nas odvaja od savršenstva svemira. Riječ je o višem stupnju ljudskog razvoja. I odnosi se na istinsko iscjeljenje,evolucijsko iscjeljenje.Dok napuštamo svoje predrasude i zastarjela uvjerenja te evoluiramo,pripremamo se da bi prihvatili sljedeći oblik moći i odgovornosti.

Iscjeljivanje Rekonekcijom jedinstven je i specifičan osjećaj za svaku osobu. To znači da Univerzum zna što trebamo primiti,a što dobiti kao rezultat, jer ono što nam je potrebno nije uvijek u skladu s onim što očekujemo ili mislimo da želimo. Potrebno se samo prepustiti i dopustiti da se stvari razvijaju same od sebe.

Kod nekih osoba iscjeljnje se dogodi već u prvom tretmanu, a kod nekih je potrebno više vremena.

Trajanje tretmana je 30-40 minuta i odvija se u 3 tretmana. Cijena tretmana je 350 kn. Neka iscjeljenja se dogode u toku terapije, a neka se razvijaju tokom vremena i često se čini da učinci djeluju do kraja života pacjenata. Iscjeljenje Rekonekcijom nepodrazumjeva redovite dolaske ili vezivanje za terapiju bilo koje vrste.

Izazov ne leži u izlječenju bolesti, već u izlječenju pojedinca.